Stapel kranten

   ?

14-01-2022:

Vanaf maandag 17 januari geopend!

05-12-2021:

Week 50 (maandag 13 december tot en met zondag 19 december) is de massagepraktijk gesloten i.v.m. vakantie.

26-09-2021:

In verband met vakantie is de massagepraktijk gesloten van 29 september tot en met 24 oktober. Vanaf maandag 25 oktober is de massagepraktijk geopend.


Met een relaxte groet, Alexandra


30-08-2021:

Last van vastzittende spieren? Zin om even niks aan uw hoofd te hebben? Ervaar een Zweedse massage!


Tijd dus om lichaam en geest te laten ontspannen...


03-05-2021:

Weet jij de voordelen van een massage?

 • activeert je zelfhelend vermogen


 • vermindert stress*


 • stimuleert het geluksgevoel


 • verhoogt je weerstand


 • stimuleert de doorbloeding


 • ontknoopt (en afvalstoffen worden verwijderd)


 • verbetert de balans tussen lichaam en geest


 • geeft energie


 • werkt preventief


 • laat je weer tot jezelf komen


 • maakt je bewuster van je eigen lichaam


 • compenseert het gemis van aanraking als je bijvoorbeeld geen partner hebt


07-04-2021:

Niet alleen massages brengen je tot ontspanning, ook een verblijf in een knus chaletje in de natuur! Graag wil ik een linkje met je delen:​

https://www.booking.com/hotel/nl/buizerd-putten1.nl.html?label=gen173nr-1F

25-02-2021;

Vanaf 3 maart weer open! Fijn om weer te mogen masseren en u te ontvangen :-) Om een afspraak te maken kunt u bellen/appen: 06-57 880 929

mailen: alexandrawellnessmassage@gmail.com

Tot gauw...

04-01-2021:

#bye2020
#hello2021
#g🍀🍀d luck!
#friendship
#love
#goals
#health

14-12-2020;

Helaas gaat vanaf morgen ook de massagepraktijk voor 5 weken in de strengste lockdown.

Stay strong, healthy & safe....

Liefs, Alexandra

01-12-2020;

Per 1 december is bij de uitvoering van contactberoepen het dragen van een mondkapje verplicht. Zowel voor de dienstverlener als de klant!

29-11-2020;

​ 

Niet alleen massages brengen je tot ontspanning, ook een verblijf in een knus huisje in de natuur! Graag wil ik een linkje met je delen:


05-11-2020;

YES! WE'RE OPEN! WELCOME BACK!

U kunt een boeking reserveren via de:

👉 website www.alexandramassage.info

👉telefoon 0657880929

👉whatsapp 0657880929

Met een relaxte groet, Alexandra

​​

12-10-2020:

De keuken kwam onverwacht op de slooplijst...we hebben voornamelijk moeten wachten: op de stukadoor, droogtijd, installatiebedrijf, tegelzetter, etc. etc. Daardoor vertraging opgelopen met het doorstarten van de massagepraktijk...sorry, sorry en nogmaals sorry voor het lange wachten! Even onder voorbehoud: over 3 weken ga ik weer aan de slag met masseren.


Het is ook nog een spannende tijd rondom het overleg met het kabinet en onder andere met het Outbreak Management Team en het Veiligheidsberaad. Morgen geven premier Rutte en minister De Jonge weer een persconferentie....wordt vervolgd....

👉Per 1 september beschikbaar 👈

Helaas zal ik eind augustus de deur dichttrekken op Overveld 3 te Harderwijk. Hierna zal ik gaan genieten van een maand vakantie in combinatie met klussen & opknappen van de massage ruimte..... en hopelijk per 1 oktober kan openen aan de Weverskamp 16 te Harderwijk!

🙌🏖🧰🔨💪👩‍🎨🎊🔑🚪🏠💆‍♀️🎊

10-07-2020:

Mededeling!: Helaas ben ik tijdelijk niet beschikbaar, om via Whatsapp, mail, Facebook en andere kanalen m.b.t. (Sociale Media) te reageren!

WÉL ben ik bereikbaar om te reageren via Bellen & Sms'en op het volgende nummer: 0657880929

18-05-2020:

Alexandra Wellness Massage gaat verhuizen! Adreswijziging per 1 juni: Overveld 3, 3848 BT Harderwijk 

Twee dagen per week ben ik beschikbaar om u te behandelen; voornamelijk op de woensdag en donderdag van 10.00-19.00 uur. Enkele keren wil dit afwijken i.v.m. onregelmatige diensten. Dit zal ik t.z.t. aangeven op de website/Facebook/Instagram.

07-05-2020:

Update: (bron: Rijksoverheid/actueel/nieuws) Vanaf maandag 11 mei kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven, en daarbij het coronavirus onder controle houden. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit.

Daarom blijft voor iedereen gelden:

 • Was vaak uw handen. • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog. • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg. • Schud geen handen. • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen. • Werk zoveel mogelijk thuis Bent u ziek?

 • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. • Heeft u ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als u 24 uur lang geen klachten heeft, mag u weer naar buiten. Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid?

 • Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om voorlopig nog zoveel mogelijk thuis te blijven.Vermijd drukte en geef elkaar de ruimte

 • Zorg dat u altijd op 1,5 meter afstand van anderen kunt blijven.Is dat niet mogelijk, ga dan ergens anders heen. Contactberoepen

 • Het uitoefenen van de meeste contactberoepen is weer mogelijk. Het gaat om rij-instructeurs, (para)medische beroepen (diëtist, masseur, ergotherapeut, tandprotheticus, enz.), medewerkers in uiterlijke verzorging (kapper, schoonheidsspecialist, pedicure, enz.) en alternatieve geneeswijzen (acupuncturist, homeopaat, enz.). • Het werk wordt zoveel mogelijk op anderhalve meter afstand georganiseerd. • Er wordt gewerkt op afspraak, waarbij de ondernemer/medewerker en de klant samen vooraf bespreken of het bezoek een risico oplevert. • Voor contactberoepen neemt een check vooraf veel risico’s weg. Het dragen van mondkapjes is dan niet nodig, maar het staat ieder natuurlijk vrij er gebruik van te maken.28-04-2020:

Alexandra Wellness Massage is tot nader order gesloten vanwege het coronavirus!


1-04-2020:

Vervolg: Voor hen en andere personen in zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt dat zij hun vak niet mogen uitoefenen. Ook die maatregel wordt door het kabinet dus verlengd tot en met 28 april....wordt vervolgd...& stay strong, healthy and safe! Liefs, Alexandra

16-03-2020:

Helaas is tijdelijk de deur gesloten tot en met 6 april i.v.m. het Coronavirus! Wordt vervolgd...


25-02-2020:

Pssst...heb je het al gehoord? Nu 10% korting op Treatments Cadeaubox SHOP & CITY SPA!

17-01-2020:

Bij een boeking in de maand januari ontvang je bij een massage behandeling een flacon massageolie 30ml gratis.

01-01-2020:

1 kusje hier, 1 kusje daar

We wensen nu elkaar

Een gelukkig nieuwjaar!

14-12-2019:

Eergisteren heb ik een leerzame en een gezellige trainingsdag gevolgd bij het WellnessInstituut ....jaja...ik ben gecertificeerd om stoelmassage te mogen geven! De stoelmassage is ter ontspanning en ter preventie van klachten en wordt gegeven op een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel. Het is een massage van rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen en wordt door de kleding heen gegeven. Na 15 minuten stoelmassage zijn je fysieke klachten minder of verdwenen, je kunt je weer beter concentreren, je werkprestaties verbeteren en vanuit positieve hernieuwde energie kun jij je werkzaamheden weer oppakken.26-11-2019:

Sint & Piet & de Kerstman zaten te bedenken

Wat ze U nu eens zouden schenken
Houd bij dit geschenk in gedachten...
Dat het helpt bij slapeloze nachten
Weet U wat U in het schoentje of onder de kerstboom vindt?
Een kadobon van ALEXANDRA WELLNESS MASSAGE m'n vrind!


10-10-2019:

ACTIE !!!  Donkere dagen, guur weer, futloos...tijd om uzelf te verwennen met een massage. Boek een massage én u ontvangt 1 sauna dagentree gratis *zo lang de voorraad strekt* 


04-10-2019:

Morgen is Alexandra Wellness Massage aanwezig bij De Veluwse Bron Run in Emst om de spieren van de hardlopers op te warmen vóór de start en na de finish worden de kuiten gemasseerd ter ontspanning.

06-09-2019:

Alexandra Wellness Massage heeft zelf een "Time-To-Relax" en vanaf 1 oktober werk ik weer.

16-08-2019:

2 vliegen in 1 klap!!! Een prijsverlaging én....ik ben blij met mijn gasten en doe graag iets terug. Je kunt daarom sparen voor een gratis massage naar keuze! Bij elke boeking die je bij Alexandra Wellness Massage besteedt krijg je een stempel en spaar een volle stempelkaart (10 stempels) voor een gratis massage van 30 minuten!


02-08-2019:

Sinds gisteren ben ik toegetreden tot het team Beauty & Health en zal ik op basis van beschikbaarheid 1 keer in de week als wellness masseuse en bij wellnessrituelen aanvangen bij De Zwaluwhoeve.


14-07-2019:

 Massage is goed voor lichaam én geest en dat heeft een aantal redenen. ... Ook wordt door massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. En doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen aan. Maak een boeking en ga het zelf ervaren...


03-07-2019:

Nieuw op de site: winkeltje met de producten van TREATMENTS© uit de productlijn Uyuni...een must have in de badkamer/douche!


20-06-2019:

Wist u dat.....massage verbetert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. De bloedcirculatie is van vitaal belang voor ons lichaam. Via het bloed worden voedingsstoffen naar de cellen vervoerd en afvalstoffen afgevoerd. ... Door middel van massage worden deze knopen uit de spieren gehaald, waardoor het melkzuur goed weg kan.

11-06-2019:

KHEP 'UM!!! 🙌🔥~Yesss, het N.G.S. bewijs van bevoegdheid ontvangen! Officieel diploma voor wellness masseur/masseuse~🙌🔥


06-06-2019:

Opmerking over de functie van de chat. Blijkbaar kan ik alleen beantwoorden wanneer er live verbinding is....of je wacht een paar tellen, dan verschijnt er een pop-up om je gegevens in te voeren: je naam + emailadres. Daar ben ik zojuist achter gekomen. Een bezoeker heeft een vraag achtergelaten en nu kan ik deze niet beantwoorden omdat de bezoeker niet meer online is én geen gegevens had ingevoerd. Graag je gegevens invoeren of de knop (rechts bovenaan de pagina) gebruiken of een Whatsapp sturen naar: 0657880929

03-06-2019:

Vandaag was het een zeer interessante dag bij International Wellness Resorts met een intensieve en exclusieve training van Treatments©. De verrassende geuren van TREATMENTS® zijn een belangrijk onderdeel in het totaalconcept tussen product, behandeling en belevenis. De luxe geuren zijn per droombestemming zeer onderscheidend, wat bijdraagt in de totale sfeerbeleving. De cursus heb ik succesvol afgerond, gecertificeerd, gelicentieerd én vanaf heden kan ik je een heerlijke bijhorende Uyuni treatmentbehandeling aanbieden.

29-05-2019:

Welkom! De introductieweken gaan vanaf nu in bij Alexandra Wellness Massage. Welk effect heeft een massage? Wanneer zou het mogelijk kunnen zijn? Is het wel wat voor mij? Nieuwsgierig geworden? Boek nu je massage en je ontvangt 50% korting op een behandeling.

20-05-2019:

Tadaah! De nieuwe website is in de lucht :))) Op 1 juli is allés officieel zoals de inschrijving bij de Kamer van koophandel. De voorinschrijving bij de KVK Zwolle is gebeurd en rond 24 juni verwacht ik bericht.

17-05-2019:

Binnenkort de lancering van de website van Alexandra Wellness Massage....momenteel ben ik héél druk achter de schermen bezig met allerlei (bijkomende) regel zaken!